Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 20.08.2008

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ - ΕΞΥΒΡΙΣΗ
Την 20.08.2008 και ώρα 01.30΄στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου απείλησε και εξύβρισε φραστικά αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης με ακατονόμαστες φράσεις.
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα κατ΄ αυτού δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Την 19.05.2008 και ώρα 14.50’ στην Κεντητή Ξάνθης, στα πλαίσια παροχής δικαστικής συνδρομής και κατόπιν υλοποίησης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης Εισαγγελέως Εφετών Θράκης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ξάνθης, ένας 47χρονος πολίτης Βουλγαρίας κατηγορούμενος από εισαγγελικές αρχές χώρας προέλευσή του. Ο ανωτέρω συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ
Την 19.08.2008 και ώρα 18.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 38χρονος ημεδαπός ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα καφέ - ιντερνέτ και στερούνταν αδείας εργασίας από την αστυνομική αρχή. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε από το κατάστημα και αναζητείται. Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.
Την 19.08.2008 και ώρα 19.00’ στην Ξάνθη συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 38χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος καφέ – ιντερνέτ, ιδιοκτησίας 39χρονου να λειτουργεί αυτό στερούμενος αδείας ίδρυσης και λειτουργίας του. Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ