Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 22.08.2008

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ (02) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Την 21.08.2008 και ώρα 14.00΄, στο 7ο χλμ. Ε.Ο Ξάνθης – Καβάλας συνελήφθη από συνοριακούς φύλακες του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, ένας 37χρονος πολίτης Αρμενίας, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε αυτ/του, είχε επιβιβάσει με πρόθεση να μεταφέρει στην Αθήνα δύο (02) λαθρομετανάστες πολίτες Ιράκ οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων καθώς και νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και επτακόσια πενήντα (750) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του διακινητή. Ανωτέρω διακινητής - λαθρομετανάστες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΙ (06) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Την 21.08.2008 και ώρα 10.30΄, στο12ο χλμ. Ε.Ο Ξάνθης – Καβάλας συνελήφθη από άνδρες της εποχούμενης περιπολίας του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, ένας 30χρονος πολίτης Γεωργίας, ως οδηγός Ε.Χ.Φ αυτ/του, είχε επιβιβάσει με πρόθεση να μεταφέρει στην Αθήνα έξι (06) λαθρομετανάστες πολίτες Πακιστάν, οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων καθώς και νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Κατασχέθηκε το Ε.Χ.Φ αυτοκίνητο μεταφοράς λαθρομεταναστών καθώς επίσης τρία (03) κινητά τηλέφωνα, (800) ευρώ και μία σύριγγα των πέντε (0,5) ml, περιέχουσα ηρωίνη η οποία ανευρέθη στην κατοχή του διακινητή. Δράστες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ