Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ 27.08.2008

1. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι προκηρύχθηκε με την υπ. αριθμ. 6000/2/2210-λα από 26.08.2008 διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.400 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία. Η σχετική προκήρυξη έχει αποσταλεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα της Χώρας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
2. Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει την 15.09.2008.
3. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι :
Ø Αίτηση συμμετοχής (δίνεται από την Υπηρεσία με φωτογραφία)
Ø Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις)
Ø Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών – απολυτηρίου λυκείου
Ø Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (δίνεται από την Υπηρεσία μας)ότι συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις περιπτώσεις γ' έως και ι' της παραγράφου 1 του κεφαλαίου II της προκήρυξης και οι άνδρες, ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν υπηρετούν στις 'Ένοπλες Δυνάμεις.
4. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής των υποψηφίων μέχρι την 15.09.2008 ανυπερθέτως.
5. Για λοιπές πληροφορίες (αριθμός εισαγομένων κατά κατηγορία, προσόντα υποψηφίων, συμπληρωματικά δικαιολογητικά υποψηφίων, υγειονομικές εξετάσεις, αθλητική δοκιμασία κλπ) οι υποψήφιοι να απευθύνονται στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή να αντλήσουν πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών/Ελληνική Αστυνομία (: www.astynomia.gr) στο αριστερό μέρος της οποίας στις ανακοινώσεις του έτους 2008, στο μήνα Αύγουστο υπάρχει η σχετική καταχώριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ