Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 29.08.2008

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΦΥΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΝΝΑΒΕΩΣ
Κατόπιν σχετικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την 27.08.2008 συγκροτήθηκαν συνεργεία αποτελούμενα από αστυνομικούς και συνοριακούς φύλακες των υφισταμένων μας Υπηρεσιών τα οποία προέβησαν στην εκρίζωση χιλίων (1000) περίπου αυτοφυών φυτών (δενδρυλλίων) καννάβεως από διάφορες αγροτικές περιοχές του Νομού Ξάνθης. Οι εξορμήσεις και οι διαθέσεις συνεργείων για την εκρίζωση αυτοφυών φυτών καννάβεως, θα συνεχιστούν με αμείωση ένταση, σε όλη την εδαφική αρμοδιότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
Ανωτέρω δενδρύλλια μετά την εκρίζωση τους κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν με απόφαση του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης. Την σχηματισθείσα δικογραφία σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Κατόπιν συλλογής και αξιοποίησης σχετικής πληροφορίας που περιήλθε σε γνώση της Διευθύνσεώς μας σχετικά με συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες 49χρονου πολίτη Βουλγαρίας και επισταμένων ερευνών μέσω της INTERPOL διαπιστώθηκε ότι αυτός διώκετο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βουλγαρικές αρχές για τα αδικήματα του βιασμού και της ληστείας.
Ο ανωτέρω δράστης συνελήφθη την 28.08.2008 και σήμερα 29.08.2008 μετήχθη στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης ο οποίος διέταξε την κράτησή του στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στις διατάξεις των άρθρων 123 και 445 παρ. 2 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ