Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.9.2008 ΤΗΣ Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

Την 23.09.2008 και ώρα 13.30’ στο 7ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθησαν από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 20χρονος πολίτης Αλβανίας, νομίμου διαμονής και κάτοικος Κορωπίου Αττικής και ένας 24χρονος πολίτης Αλβανίας, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής, καθώς κατελήφθησαν οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητα να μεταφέρουν, οκτώ (08) λαθρομετανάστες ο πρώτος και δέκα (10) λαθρομετανάστες ο δεύτερος, πολίτες Ιράκ, Ιράν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν και Ινδίας, με πρόθεση να τους προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μας.
Ο δεύτερος των διακινητών δράστης κατείχε και επέδειξε στους συνοριακούς φύλακες που διενεργούσαν τον έλεγχο πλαστό δελτίο ταυτότητας Ιταλού πολίτη με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο και να εξασφαλίσει το απρόσκοπτο της μετακίνησής του στο εσωτερικό της χώρας μας.
Κατασχέθηκαν τα ΙΧΕ αυτοκίνητα μεταφοράς των λαθρομεταναστών, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ κατοχής διακινητών ενώ διακινητές και λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 23.09.2008 και ώρα 12.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 32χρονος ημεδαπός καθώς σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα ανευρέθη και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ