Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 27.10.2008

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΤΟΜΩΝ
Την 26.10.2008 και ώρα 18.00’ ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διευθύνσεώς μας ότι σε μονοπάτι που οδηγεί στη δασική οδό προς τον καταρράκτη του Λειβαδίτη στην ομώνυμη ορεινή περιοχή δύο άτομα απώλεσαν τον προσανατολισμό τους και χρήζουν άμεσης βοήθειας καθώς ο ένας εξ αυτών παρουσιάζει καρδιολογικά προβλήματα.
Στην περιοχή μετέβη άμεσα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης το οποίο βρήκε τα δύο άτομα και τα μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης για προληπτικούς λόγους (παροχή νοσηλευτικής – ιατρικής φροντίδας) όπου αφού ευχαρίστησαν το αστυνομικό προσωπικό για την παροχή συνδρομής αποχώρησαν.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

Την 26.10.2008 και ώρα 17.30’ στο 1ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Σταυρούπολης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης τρεις ημεδαποί οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν τρεις συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη συνολικού βάρους 1, 7 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 26.10.2008 και ώρα 00.10’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 50χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει διακόσια τριάντα οκτώ (238) χάπια LEXOTANIL χωρίς ιατρική συνταγή. Επιπλέον σε βάρος ανωτέρω ατόμου εκκρεμούσε προς εκτέλεση απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Τα χάπια (ναρκωτικές ουσίες) κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Την 25.10.2008 και ώρα 13.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης μία 18χρονη πολίτιδα Βουλγαρίας η οποία με τη μέθοδο της απασχόλησης αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα από πάγκο καταστήματος ένα τσαντάκι χρώματος καφέ που περιείχε 30 ευρώ.
Δράστιδα συνελήφθη και με την κατ’ αυτής σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος της από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ –
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΘΟΡΑΣ –
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ –
ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 26.10.2008 και ώρα 21.00’ στη διασταύρωση Λεύκης με την εθνική οδό Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος δε σταμάτησε σε φωτεινές, ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις το όχημά του προκειμένου αποφύγει το σχετικό έλεγχο. Στη συνέχεια κατηύθυνε αυτό εναντίον των αστυνομικών και των περιπολικών οχημάτων του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθη και διεμβόλισε αυτά προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στα περιπολικά και σωματικές βλάβες στον οδηγό αστυνομικό του ενός περιπολικού οχήματος.
Δράστης ενώ κατόρθωσε να διαφύγει προσωρινά συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από εκτεταμένες και συντονισμένες έρευνες - επιχειρήσεις όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Α. Δ. Ξάνθης.
Ο συλληφθείς δράστης την ιδία ημέρα είχε πουλήσει σε τρεις ημεδαπούς κατοίκους Ξάνθης ηρωίνη (σχετικό τυγχάνει σημερινό δελτίο τύπου).
Σε σωματική έρευνά μετά τη σύλληψη του ανωτέρω δράστη ανευρέθη και κατασχέθηκε μια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων η οποία αποτελούσε υπόλοιπο κατεχομένης ναρκωτικής ουσίας που θα διέθετε σε τοξικομανείς. Επίσης κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο του δράστη και ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας του.
Δράστης με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ