Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΑΣΥ

Η Ομοσπονδία προ ημερών και σύμφωνα με το Νόμο, γνωστοποίησε με έγγραφό της, τόσο στον υπεύθυνο των Αστυνομικών Σχολών όσο και στην Αστυνομική Ηγεσία, ότι Αντιπροσωπεία της θα επισκέπτονταν σήμερα 16/10/2008 τα κέντρα εκπαίδευσης όπου εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί αστυνομικοί.
Όλως παραδόξως και χωρίς μια προηγούμενη ενημέρωση, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας όταν μετέβη στα κέντρα εκπαίδευσης Αυλώνα και Θήβας, πληροφορήθηκε ότι είναι απαγορευμένη η είσοδος και με λίγα λόγια εφόσον το λέει ο «Αστυνόμος» δεν ισχύει ο Νόμος.
Ως γίνεται αντιληπτό πλέον, εισάγονται «νέοι Νόμοι», νέοι μέθοδοι, νέα ήθη και αυτό γιατί; Γιατί το άρθρο 16 του Ν.1264/82 ακυρώνεται στην πράξη και από την άλλη πλευρά μόλις προχθές εκπρόσωποι εμπορικών Τραπεζών εισήλθαν στις αίθουσες των Δοκίμων διαφημίζοντες τα προϊόντα τους, προτρέποντας τους νέους συναδέλφους να ανοίξουν τους επαγγελματικούς τους λογαριασμούς στις τράπεζές τους. Η Ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη και τον σκεπτικισμό της καθότι προκύπτουν ερωτηματικά για το ποιος είναι ο σημερινός προσανατολισμός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η Ομοσπονδία θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες, διότι θεωρεί την υγιή εκπαίδευση των αστυνομικών όχι το ήμισυ της περαιτέρω υπηρεσιακής τους σταδιοδρομίας, αλλά το άπαν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος
6932310597 6974142272

1 σχόλιο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ