Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 26.04.2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ»
Την 24.04.2009 και ώρα 15.30’ στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 25χρονος αλλοδαπός πολίτης Γεωργίας κάτοχος δελτίου αλλοδαπού ατόμου αιτήσαντος άσυλο, ο οποίος ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος κατελήφθη να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή των στο εσωτερικό της χώρας μας πέντε (05) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες πολίτες Ιράκ, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Ανωτέρω διακινητής δεν ακινητοποίησε το όχημα μεταφοράς λαθρομεταναστών ως όφειλε σε σήμα ενστόλων αστυνομικών προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη, ακολουθήθηκε από περιπολικά οχήματα του ΤΣΦ Κοτύλης και ακινητοποιήθηκε.
Κατασχέθηκε όχημα μεταφοράς λαθρομεταναστών και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ διακινητής – λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

Την 26.04.2009 και ώρα 05.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, πέντε (05) ημεδαποί οι οποίοι φορώντας τις κουκούλες των ενδυμάτων τους και δρώντας κατά συναυτουργία, προκάλεσαν φθορές σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού κατοίκου Ξάνθης καθώς και άλλες φθορές σε ζαρντινιέρα έξωθεν καταστήματος cafe bar restaurant.
Ερευνάται ενδεχόμενο συμμετοχής ανωτέρω συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Συλληφθέντες με σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ