Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

«Υπογραφή σύμβασης ανακαίνισης παλαιών κτιρίων 2ου και 3ου ΕΠΑΛ Ξάνθης»

Υπογράφηκε την 14η Αυγούστου 2008 από το Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γεώργιο Παυλίδη, στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών για την βελτίωση της σχολικής στέγης στον Νομό Ξάνθης, η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Ανακαίνιση παλαιών κτιρίων 2ου και 3ου ΕΠΑΛ Ξάνθης», προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) τετρακοσίων δώδεκα χιλιάδων οκτακόσια εξήντα επτά ευρώ και ογδόντα ενός λεπτών (412.867,81€). Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 3 μήνες (90 ημέρες).
Το έργο προβλέπει εργασίες αποκατάστασης, επισκευής, συντήρησης και βελτίωσης των παλαιών κτιρίων, (γωνία Λ.Στρατού και Δημοκρίτου), που έχουν κατασκευαστεί σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και που παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα. Συγκεκριμένα προβλέπονται εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες, και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες .
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) του 2008, από Εθνικούς Πόρους.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: «Μετά την κατασκευή, προ 2ετίας, της επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του 2ου-3ου ΕΠΑΛ, προχωρούμε στην αποκατάσταση των παλαιών κτιριακών εγκαταστάσεων του ίδιου συγκροτήματος, που είναι σε άσχημη κατάσταση, ώστε να έχουν υψηλής ποιότητας σχολεία όλοι οι μαθητές του Νομού μας. Συνεχίζουμε σταθερά.»
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ