Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ 30-11-2006 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και κυρίως των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας, στην αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, την ασφαλή μετακίνηση και κυκλοφορία των πολιτών καθώς και στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 18.30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων *ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΚΟΒΙΝΟΣ* του Μουσικού Γυμνασίου – Γεν. Λυκείου Κομοτηνής (Παναγιώτη Έλλη 6), πραγματοποιεί τα εγκαίνια έκθεσης Τροχαίας με θέμα <<Κυκλοφοριακή Αγωγή – Οδική Ασφάλεια – Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων>>.
Στην εκδήλωση που είναι ανοιχτή για το κοινό, έχουν προσκληθεί οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Νομού, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α., Δικαστικοί, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα 15μελή Συμβούλια των Μαθητών Λυκείων, Γυμνασίων, Σπουδαστές, Σύλλογοι Φοιτητών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Πρόεδροι Σωματείων & Συλλόγων, τα Μ.Μ.Ε., τοπικοί φορείς και πολίτες της περιοχής.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008 και θα είναι για το κοινό, κάθε μέρα κατά τις ώρες: 09.00΄ έως 14.00΄ (πρωί) και 17.00΄ έως 21.00΄ (απόγευμα), ενώ θα την επισκεφθούν όλοι οι μαθητές των Σχολείων της περιοχής.

Η παρουσία όλων των κατοικων του Νομού Ροδόπης θα αποτελέσει εξαιρετική τιμή για την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ