Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Γ. Βουλγαράκης: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο της Ν.Δ.»

«Συγνώμη από τον κόσμο της ΝΔ» ζήτησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, με συνέντευξή του σε εφημερίδα της Κυριακής, αν με τη συμπεριφορά του τους πλήγωσε και τους έκανε να αισθανθούν άσχημα, ενώ τονίζει ότι η μεγαλύτερη τιμωρία είναι ότι αισθάνθηκε πως η παράταξη είχε κόστος εξαιτίας του.
Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρει ότι η παραίτησή του από την κυβέρνηση δεν είχε σχέση με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και άλλωστε, όπως αναφέρει, «δεν παραιτήθηκα γι αυτό». Και προσθέτει ότι δεν έχει πάει ποτέ στο Βατοπέδιο, ούτε καν στο Άγιο Όρος.
Παραδέχεται ότι παραγνώρισε ότι «σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία ένας πολιτικός δεν μπορεί να προκαλεί τους πολίτες με επιλογές lifestyle». Ενώ θεωρεί ότι ήταν λάθος του η φράση «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», καθώς ανγνωρίζει ότι «οι νόμοι δεν καλύπτουν όλα τα θέματα ηθικής».
Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ διότι, όπως αναφέρει, τον περιέλαβε στον κατάλογο για την Προανακριτική διότι τον έχει στοχοποιήσει πολιτικά και διότι δεν ενδιαφέρεται για την ουσία της υπόθεσης, αλλά μόνο για μικροκομματικά οφέλη.
Ο κ. Βουλγαράκης διαψεύδει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την Α΄ Αθήνας, τνίζοντας ότι «θα είμαι παρών, όπως ήμουν πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ