Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Κατά των εκλογών υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

«Η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή και δεν υπάρχει κανείς λόγος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες», επισήμανε ο Θεόδωρος Καράογλου.
«Πριν από 15 μήνες είχαμε εκλογές και φυσικά με ορίζοντα τετραετίας. Ο στόχος μας είναι να ανεβάζουμε τους ρυθμούς, να είμαστε όσο γίνεται πιο αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε για την κοπή της βασιλόπιτας στη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ.
«Εγώ είμαι εναντίον των εκλογών. Κάθε εβδομάδα έχει γκάλοπ. Δεν μπορούμε να κινούμεθα με το τι νούμερα βγάζει κάθε μέτρηση. Εμείς πρέπει να σκύψουμε και να δουλεύουμε για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας είπε ότι «οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έγιναν προς τη σωστή κατεύθυνση. Από δω και πέρα πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε περισσότερο, υπουργοί, βουλευτές, στελέχη θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
«Η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή και δεν υπάρχει κανείς λόγος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες», επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ