Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Συνάντηση Χατζηγάκη με αγρότες

Εν τω μεταξύ, κλειστή συνεχίζει να είναι ως αυτήν την ώρα σε πολλά σημεία η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, και εκπρόσωποι των αγροτών θα συναντηθούν το μεσημέρι της Κυριακής για να συζητήσουν τα κυβερνητικά μέτρα.
Απροσπέλαστη παραμένει για τα οχήματα η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών από τα μπλόκα των Θεσσαλών αγροτών στα Τέμπη, τη Νίκαια και τις Μικροθήβες.
Την ίδια ώρα, κλειστός παραμένει ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα, όπου οι αγρότες των Σερρών -όπως ανέφεραν- επιτρέπουν τη διέλευση οχημάτων που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα, καθώς επίσης σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών. Κλειστά είναι επίσης αυτήν την ώρα τα τελωνεία της Εξοχής (Δράμα) και των Κήπων Έβρου.
Στο μεταξύ, κλειστές είναι από τις 11:30 το πρωί της Κυριακής οι συνοριακές διαβάσεις των Ευζώνων και της Δοϊράνης, τις οποίες οι αγρότες του Κιλκίς ανοίγουν κατά διαστήματα.
Παράλληλα, κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Εγνατία Οδός), στο κόμβο Κερδυλίων. Το ίδιο ισχύει για την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας (Εγνατία Οδός), την οποία οι αγρότες της Ημαθίας απέκλεισαν στο ύψος της Κουλούρας.
Περιστασιακούς αποκλεισμούς προγραμματίζουν οι αγρότες και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων. Σύμφωνα με τους αγρότες, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προβούν σε δύο ωριαίους αποκλεισμούς (από τη 1:30 έως τις 2:30 μμ και από τις 7:30 έως τις 8:30 μμ).
Εξάλλου, από τη 1:30 μ.μ. αναμένεται να καταλάβουν οι αγρότες το οδόστρωμα στη διασταύρωση «Πράσινα Φανάρια», έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Στο μεταξύ, πορεία με τρακτέρ προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης (και επίδοση ψηφίσματος) σχεδιάζουν το μεσημέρι οι αγρότες της Τρίγλιας Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ