Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 29.3.2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 26.04.2009 και ώρες 17.30’ και 18.40΄ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης δύο ημεδαποί οι οποίοι κατείχαν ο μεν πρώτος ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ηρωίνη, μια χάρτινη συσκευασία ηρωίνης βάρους 0.9 γραμ. και είκοσι (20) χάπια LONARID, τα οποία κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής, ο δε δεύτερος μία χάρτινη συσκευασία κάνναβης βάρους 4.1 γραμ.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θα αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Την 27.04.2009 και ώρα 18.35’ στο 4ο χιλ. του Α/Κ Βαφέικων με Α/Κ Βανιάνου της Εγνατίας Οδού συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης δύο ημεδαποί ανήλικοι ηλικίας 15 και 13 ετών οι οποίοι εκσφενδόνιζαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα που κινούνταν σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού με αποτέλεσμα να διαταράσσουν τη συγκοινωνία και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και να προκληθούν υλικές ζημιές σε άγνωστο αριθμό οχημάτων.
Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με την υπ΄ αριθ. 6000/2/2680-στ από 28-04-2009 Προκήρυξη, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία.
Αριθμός υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί : 1.500


Δικαιολογηκά:
α) Αίτηση συμμετοχής (δίνεται από την Υπηρεσία) με φωτογραφία.
β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας (δύο όψεις).
γ) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών – Απολυτηρίου Λυκείου.
δ) Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986.
- Ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής των υποψηφίων μέχρι 18-05-2009.
Για λοιπές πληροφορίες (αριθμός εισαγομένων κατά κατηγορία, προσόντα υποψηφίων, συμπληρωματικά δικαιολογητικά υποψηφίων, υγειονομικές εξετάσεις, αθλητική δοκιμασία, κλπ.), οι υποψήφιοι να απευθύνονται στα Αστυνομικά Τμήματα τόπου κατοικίας ή διαμονής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ