Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.ΑΣ.Υ - Π.Ο.ΑΞΙ.Α

Αθήνα 9 Απριλίου 2009
Αριθμ. Πρωτ.:605/2/11α

Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας, συναντήθηκαν χθες 8-4-09 με τον πολιτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη, τον βουλευτή του κόμματος κ. Γιώργο Ντόλιο και τον αρμόδιο για θέματα δημόσιας τάξης κ. Αθανάσιο Κατερινόπουλο, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για τις πάγιες θέσεις και τα αιτήματα του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσαν τις Ομοσπονδίες ότι ενημερώνονται διαρκώς για τις δραστηριότητές τους και ότι στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα τους, γεγονός που αποτυπώνεται και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που γίνονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τα οικονομικά μας αιτήματα, για τα οποία έχουν εξαγγελθεί κοινές κινητοποιήσεις εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας, ζητήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση αρχές Μαΐου κατά την οποία θα οριστικοποιηθούν οι απαντήσεις του ΠΑΣΟΚ επί των προτεινομένων από το συνδικαλιστικό μας κίνημα θέσεων (νέο μισθολόγιο, αναπροσαρμογή επιδομάτων, έκτακτο βοήθημα κ.λπ.).
Η αντιπροσωπεία επέδωσε στον κ. Χάρη Καστανίδη επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ανάλογη ανοικτή επιστολή διανεμήθηκε σε όλους τους βουλευτές με αφορμή την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έγινε χθες στη Βουλή για το μείζον θέμα της ασφάλειας στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ