Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.10.2008 ΤΗΣ Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ –
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ & ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
Την 13.10.2008 και ώρα 05.35’ στο Δροσερό Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 46χρονος ημεδαπός ο οποίος για προσωπικούς λόγους και χρησιμοποιώντας μαχαίρι συνολικού μήκους τριάντα τριών (33) εκατοστών με μήκος λεπίδας δεκαεννέα (19) εκατοστά κατάφερε τρία πλήγματα στην καρδιακή, θωρακική και πλευρική χώρα 27χρονου ημεδαπού (ανηψιού του) επιφέροντας το θάνατό του.
Ο θανών τελούσε σε τακτική άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου εξέτιε ποινή καθείρξεως για αδικήματα βαριάς σκοπούμενης βλάβης και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.
Στη συνέχεια ο 46χρονος δράστης τραυμάτισε την 47χρονη σύζυγό του στην πλάτη όταν αυτή παρενέβη στην προηγηθείσα συμπλοκή προτρέποντας τον 23χρονο γιό τους και την 30χρονη νύφη τους να τραυματίσουν τον α’ δράστη (σύζυγο – πατέρα).
Ο 23χρονος (γιος) και η 30χρονη (νύφη) μετά την προτροπή της 47χρονης συζύγου του α’ δράστη, χρησιμοποιώντας μαγειρικό σκεύος χτύπησαν τον α’ δράστη στην κεφαλή, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Χρησιμοποιηθέντα αδικήματα – όπλα δραστών (μαχαίρι και κατσαρόλα) κατασχέθηκαν ενώ παραγγέλθηκαν νεκροψία – νεκροτομή για θανόντα και ιατροδικαστικές εξετάσεις για λοιπούς δράστες. Άπαντες δράστες συνελήφθησαν και με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ
Τις μεσημβρινές ώρες της 11.10.2008 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 62χρονος ημεδαπός ο οποίος εκμεταλλευόμενος την απουσία 32χρονης ημεδαπής εισήλθε εντός διαμερίσματος όπου βρισκόταν η 11χρονη κόρη της και με τη βία επιχείρησε ασελγή πράξη σε βάρος της.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 11.10.2008 και ώρα 21.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος σε γενόμενη αστυνομική έρευνα κατείχε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 24,2 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχον κάνναβη βάρους 1, 5 γραμμαρίου. Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα ανευρέθη και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 8,9 γραμμαρίων.
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ – ΕΞΥΒΡΙΣΗ – ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΥΠΟ ΕΠΗΡΡΕΙΑ ΜΕΘΗΣ
Την 13.10.2008 και ώρα 04.50’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας 25χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης διαπιστωθείσης σε ποσοστό 1,45 mg/l εκπνεόμενου αέρα ενώ απείλησε φραστικά και εξύβρισε τους αστυνομικούς που διενεργούσαν τον έλεγχο.
Δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ