Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.ΞΑΝΘΗΣ 15.10.2008

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 13.10.2008 και ώρα 09.00’ στο 7ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε φυτεία με τρία (03) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,5 έως 2,0 μέτρων σε αγροτική περιοχή Τυμπάνου Ξάνθης ενώ στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 752,50 γραμμαρίων.
Δενδρύλλια και λοιπές ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 13.10.2008 και ώρα 12.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος σε κατ’ οίκον έρευνα κατείχε τέσσερις συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 25,4 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση.

Επίσης στα πλαίσια προανάκρισης για αδικήματα της νομοθεσίας ναρκωτικών που διενήργησε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης) σε έρευνα σε οικία 45χρονου δράστη κατοίκου Ξάνθης, ανηύρε και κατάσχεσε οκτώ συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 88,6 γραμμαρίων καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων δέκα (2010) ευρώ που προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ο δράστης δε συνελήφθη καθώς οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση οδηγώντας λίαν επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή τρίτων οδηγών και πεζών και παραβιάζοντας διαρκώς πινακίδες απαγορευτικές και ρυθμιστικές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

H Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ανακοινώνει ότι με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, την 20.10.2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00΄ θα τελέσει δέηση - δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.
Την 11.30’ ώρα της ίδιας ημέρας θα δεξιωθεί στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Ξάνθης τους εκπροσώπους των Πολιτικών, Στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών, του Επιστημονικού και Επαγγελματικού κόσμου, Συλλόγων, Σωματείων, των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και το κοινό.
Επίσης καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από την 13 έως και την 17.10.2008, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, για την ανάδειξη και προβολή του κοινωνικού προσώπου και της ευαισθησίας που διακρίνει το προσωπικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ