Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Ράγισαν και οι πέτρες!

Παρουσία του πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, τελέστηκε το Σάββατο στο 380ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης το μνημόσυνο για τους έξι οπαδούς της ομάδας που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο το 1999.

Το «παρών» και φέτος όπως είχε γίνει και το 2007, έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή τον πρόεδρό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικού τιμ.Εξαίρεση αποτέλεσαν οι πέντε διεθνείς, ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Σάντος με τον τραυματία Βιεϊρίνια που αμφότεροι βρίσκονται στη Πορτογαλία, ο Βασίλης Λάκης και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που κάνει αποθεραπεία. Στο τέλος του μνημόσυνου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χάρισαν τις μαύρες φανέλες που είχαν φορέσει στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την προηγούμεη εβδομάδα.Από πλευράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής της, Γιώργος Μπαλογιάννης αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Βασιλειάδης όπως επίσης και πλήθος εκπροσώπων των συνδέσμων που κατέθεσαν στεφάνια.
Διήμερο ρεπό
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο ούτως ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Άλλωστε κι ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να λάβει μέρος σε ένα σεμινάριο. Το επόμενο ραντεβού παικτών και τεχνικού τιμ είναι κανονισμένο για τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν και θα γίνει η προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Τη Δευτέρα μάλιστα θα δοκιμάσει μετά από καιρό να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του κι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η απουσία του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε υψηλούς ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση και όπως φαίνεται είναι έτοιμος να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα του «δικέφαλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ