Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.1.2009 ΤΗΣ Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ
Την 22.01.2009 και ώρα 19.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 19χρονος ημεδαπός κάτοικος Ξάνθης ο οποίος ενεργώντας κατά συναυτουργία με 14χρονο ημεδαπό, ο οποίος διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με χρήση βίας και την απειλή μαχαιριού από τρεις (03) ημεδαπούς και ένα (01) αλλοδαπό πολίτη Ρουμανίας τα χρήματα που αυτοί κατείχαν, με σκοπό να τα ιδιοποιηθούν παράνομα.
Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών και μήκους λεπίδας 8 εκατοστών ενώ ο συλληφθείς δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Την 23.01.2009 και ώρα 13.00’ στο Εράσμιο Ξάνθης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 39χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικής ποσότητας 10,5 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ